Social Icons

facebook

sâmbătă, 20 aprilie 2013

A slabit peste 22 de kilograme in cinci luni cu o dieta inventata de ea. Afla cum a reusit!

  Era o femeie obisnuita din Marea Britanie care, traumatizata de pierderea unei sarcini, a decis sa isi ingroape tristetea in fast food si mancare nesanatoasa. Astfel a ajuns sa cantareasca peste 76 de kilograme si sa se ingrase tot mai tare.
 
 Intr-o buna zi insa, a hotarat sa faca o schimbare in viata ei si si-a inventat propriadieta, care a inceput imediat sa dea rezultate, chiar spre surprinderea ei.
  Terry-Ann Mittchell a inceput prin a cerceta care sunt alimentele sarace in carbohidrati, pe care le-a inclus in felurile de mancare pe care le pregatea acasa. Mai apoi, a testat fiecare categorie de alimente si a observat care sunt cele care contribuie la ingrasarea ei.
 Astfel, ea si-a creat o dieta pe care a impartit-o in trei etape: prima, "10 day Boost", dureaza 10 zile si presupune ingerarea de carne si produse lactate si salate.
 A doua, "New food", consta in adaugarea unor tipuri mai grase de carne, miel si rata, dar si paine din cereale integrale si legume ca morcovii, varza si pastarnacul in dieta.
 Ultima, "The Switch" consta in alternarea celor doua stadii precedente: intr-o saptamana mananca alimentele din primul stadiu, iar in alta alimentele din al doilea.
 Inspirata, Terry-Ann si-a creat o pagina de Facebook chiar de la inceputul dietei, care a castigat rapid sute de mii de fani care se lauda ca au slabit la fel de repede si eficient ca si inventatoarea dietei.
  Consultati de jurnalistii, medicii nutritionisti sustin ca desi poate parea eficienta, dieta nu este una extrem de sanatoasa insa. Ei sustin ca desi ea presupune ingerarea mai multor vitamine, in ceea ce priveste calciul, acidul folic si magneziul, dieta nu este indicata intrucat nu permite asimilarea acestor minerale esentiale.

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu